DALMATINSKA OBALA d. o. o. Smještaj u Hrvatskoj
Underline
Foto galerija
@ Kontaktirajte nas

O Hrvatskoj

Luksuzno Krstarenje Jahtom po Hrvatskom dijelu Jadrana sa polaskom iz Dubrovnika u Južnoj Dalmaciji
Hrvatska turistička zajednica

Hrvatska Umjetnost
Hrvatska povijest

Nekoliko
informacija
o odmoru
1. Za ulazak u Hrvatsku nije potrebna viza.
2. Specijalno cijepljenje nije potrebno.
3. Hrvatska se sa razlogom hvali najboljom pitkom vodom u Evropi.
4. U prosjeku Hrvatska ima 3000 sunčanih sati godišnje, i to od mogućih 4380 dnevnih sati godišnje!
5. Zime na obali su veoma blage i temperatura rijetko pada ispod 10ºC. Možete vidjeti limun na drveću u Veljači!
6. Ljeti je vruće ali ne i prevruće, prosječna temperatura u Srpnju je 29ºC.

Dobrodošli na
Krstarenje u Hrvatskoj
 
Dolphin animation
 

Ako tražite krstarenje u Hrvatskoj došli ste na pravo mjesto. Nudimo vam izbor jahte i gulete, sa potpunim opisom i u vlasništvu ljudi koji vole ovu zemlju koliko i mi.


Pored toga naša stranica predstavlja neiscrpan izvor informacija o odmoru u Hrvatskoj, i također smo ubacili dijelove o aktivnostima na odmoru kao što su ronjenje, jahting i jedrenje, vožnje brodom, ribolov, biciklizam, alpinizam, kajakaštvo, pješačenje i još toga.


 
Samostan na Braču
 Hrvatska obala se nekim čudom oduprla primamljivosti betona, a njena prirodna ljepota je uvećana divnim biserima arhitekture koje možete naći u Puli, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Korčuli, Splitu i biseru Jadrana - Dubrovniku. Mnogi manji gradovi su podjednako zanimljivi, a pejzaž jednostavno oduzima dah.Hrvatska ima 8 Nacionalnih Parkova. Plitvice, jedan od parkova, ima 24 veličanstvena vodopada, i kao i svi parkovi prepun je florom i faunom, šumama, klancima, rijekama i dubokim plavim jezerima.

Vodopadi Plitvice
 
Makarska, Srednja Dalmacija
 Sa preko 1000 otoka niz Hrvatsku obalu pogodnih za istraživanje nije za iznenađenje što je vožnja brodom u svim oblicima veoma popularna ovdje. Ako tražite smještaj na moru naći ćete ga na sranicama naših Jaht klubova Jaht čarterima.

Ronjenje u Jadranu
 Hrvatska obala je pretežno planinska i na njoj se nalaze neki od najviših vrhova Mediterana. Sa tih visina možete zapravo vidjeti koliko je kristalno čisto Jadransko more. Nije ni čudo što je more oko Hrvatske bilo najomiljenije istraživačko mjesto Jacques Cousteau, kao što je i danas mnogim istraživačima.Otkrit ćete mnogo plaža i uvala, raznih zaljeva i uvala koje su se ugnjezdile duž obale Hrvatske. Ovom dodajte Mediteransku Klimu, dovoljno pogodnu da masline, smokve, vinovu lozu, mandarine i limun rastu u izobilju, i lako je vidjeti zašto je ovo tako savršena destinacija za odmor. Ne smijemo zaboraviti jednu od najvjećih zanimljivosti ove zemlje, a to je dobrodošla gostoljubivost, iskrenost domaćina, ljubaznost i kvaliteta usluge koji su osnovni dio usluge vašeg boravka. Domaćini imaju iskrenu želju da svojim gostim ponude najbolje od svega i osjetit ćete pravu dobrodošlicu gdje god se nađete. Ne možete je spakirati u kovčeg da je ponesete kad krenete kući, ali će ugođaj i toplina Mediterana ostati u vašem srcu dok ponovo ne dođete.


Dolphin animation
Plaža na Makarskoj Rivijeri
 

 
 
 
DALMATINSKA OBALA d. o. o. Smještaj u Hrvatskoj
Underline

 
Povratak na prethodnu stranicu

© Dalmatian Coast Holidays, 2004